top of page
  • Forfatterens bildeLiv Håker

Utrolig men sant, les her hva.

Oppdatert: 23. jan. 2023

MIRAKEL MOLEKYLET NITROGENOKSYD BIDRAR MED.😊


Jeg er så takknemlig at mitt selskap har utviklet et naturlig produkt uten bivirkninger, mange mener det er det beste og viktigste av alle tilskuddene.


Det gjør "alt over alt" i kroppen i følge Dr Stamler.

Skjemaet viser at allerede i 30 års alderen er det redusert med 20 %, og dersom en ikke hjelper kroppen å danne mer, kan det allerede føre til at blodårene blir litt trangere, og dette øker med alderen.I 1998 fikk 3 leger Nobelprisen i medisin for sin forskning på nitrogenoksyd.

De fant ut at det bidrar til å forhindre blodpropp, utvide blodårer, påvirke positivt fordøyelser funksjoner, pluss blodcellenes funksjon, viktig for immunforsvaret m.m.Når kroppen eldes synker produksjonen dessverre mest hos kvinner☹

Allerede i 50 årene produseres bare 35 %.
NO=nitrogenoksyd er blodårenes eget forsvar slik at de holder seg plakkfrie og åpne.

Derfor viktig med mat som danner NO som f.eks spinat, ruccola, rødbetersalat m.m, og mosjon.

Men ikke sikkert du ønsker å spise mye av dette daglig?Heldigvis finnes et unikt naturlig tilskudd, som ligger mange års forskning bak.

Dr Ernst Swarz som er kardiolog har utført en studie med placebo og tilskuddet på blodtrykk, hvor det var null endringer med placebo, men positive endringer med tilskuddet.Tilskuddet er satt sammen av naturlige virkestoffer som jobber sammen for optimalt opptak.

Aminosyrene L-Arginin og L-Citrulin disse to øker sammen NO produksjonen MYE MER en hver for seg 😊

B6, B9, og B12 øker også effektiviteten til tilskuddet.


Bidrar til at giftstoffer transporteres ut av kroppen, hjelper leveren og av giftes, hjelper frigjøre positivt veksthormoner=anti-age😊


Bidrar til bedre blodsirkulasjon i hele kroppen, gir mer energi, og utholdenhet ved trening.

Erfaring viser til at de bidrar til varmere hender og føtter, og at åreknuter blir mindre.


Listen er lang over hva positivt økt NO er i kroppen, men som terapeut har jeg ikke lov å komme offentlig med helsepåstander, men gir deg gjerne mer informasjon om du tar kontakt med meg.Rene blodårer, og rent blod er i alle fall det viktigste du kan gjøre forebyggende til å ha god helse.

Two tablets a day keeps the doctor away😊Skolemedisinen bruker jo nitrogenoksyd medisin, men dessverre med bivirkninger.

Tilskuddet anbefales i dag av «oppegående» kardiologer i verden, heller enn skolemedisin, det er fantastisk synes jeg😊Ville du ikke «løpt» og kjøpt om du visste om et produkt som kunne bidra til anti-betennelse, er en antioksidant, bedrer hukommelsen, mer energi, bidra til beskyttelse av solskader, bidra til å regulere fordøyelses enzymer og hormoner, bidra til bedre potens hos begge kjønn (Viagra er nitrogenoksyd preparat).

Bidrar til åpnere blodårer.

Listen fortsetter, men jeg stopper her😊


Jeg vil ikke være uten dette supre tilskuddet, min livsforsikring.


Ta kontakt på messenger eller mail:

liv_haaker@hotmail.com

om du enten vil å vite mer, eller ønsker å bestille.Ønsker deg en nydelig dag.

134 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page