top of page
  • Forfatterens bildeLiv Håker

Unikt anti-age hud serum.

ØNSKER DU Å FOREBYGGE ALDRING AV HUDEN?Har du tenkt på at huden i ansiktet trenger å beskytte seg også med ekstra antioksidanter?

Den utsettes for «stress» hver dag, og spesielt nå om sommeren, pga soling, men også forurensning som trenger ned i huden og skader cellene.

Det kan føre til brune pigment flekker, for tidlig aldring i huden som rynker, og at man mister gløden i huden.


Det skapes oksidativt stress som danner negative frie radikaler som svekker hudens naturlige fuktighets barriere, og tap av kollagen og elastin som gjør at rynker oppstår.
Visste du at det blå lyset fra PC, mobil, og TV også utsetter huden for stress som påvirker dannelsen av kollagen og elastin?Jeg elsker mitt unike hudpleie produkt som kom på markedet i januar 2022

Dette er et serum som er laget med den patenterte Microsolve technology, og NTC = næringstransport konsept, og takket være dette trenger serumet dypere ned i huden sammenlignet med andre serum, og vil det derfor gi mye bedre resultater😊.


Utviklingen og testingen av dette serum har tatt 5 år før det kom på markedet, og noen av verdens fremste har vært med på denne prosessen.


Serumet har fått offisiell godkjenning av 5 star -seal of dermatest, =hudtest, dette er den høyeste kvalitets standard som kan bli tildelt av DermatestIngredienser er:

B2, B3, B5, B8, B12, Vitamin C, Hyaluronsyre som binder fuktighet, Q10 som hindrer frie radikaler en viktig antioksidant, Ingefær, kreatin som reparer og øker hudcelle omsetningen, mentol, rosmarin, og den viktige Guarana.


Guarana =naturlig koffein, når koffein påføres huden løser den opp fett og omdanner det til fettsyrer, som videre fjernes av blodceller, og blir forbrent i kroppen.

Dette er en sterk antioksidant i huden.


Erfaringen viser at mørke ringer under øynene blir bedre, forbygger rynker, har sammentrekkende egenskaper, og er derfor fin til å styrke synlige blodårer i huden.

Den bidrar også til å redusere utseendet på fine linjer, pigmenteringer og slapp hud.

Er det rart jeg elsker dette produktet.Vil du vite mer om produktet send meg en messenger Liv Håker, eller mail,

liv_haakerhotmail.com

Så får du info eller link om du fikk lyst å bestille det nydelige serumet.

120 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page