top of page
  • Forfatterens bildeLiv Håker

Unik vitamin B3 hudpleie.


Et av hudpleie industrien nyeste favoritt er B3.


Selvfølgelig skal en være stolt av seg selv uansett alder.Men det er heller ikke noe galt i å ta vare på seg selv, å «skru klokka «litt tilbake😊ved hjelp hudpleie produkter, sunt kosthold, og tilskudd.Vitamin B3 spiller en kjempeviktig rolle for kroppen vår både innsiden og utsiden som jeg skriver om her.


Dersom du har en utfordring med tørr, rød irritert hud og i forhold til din alder for mye rynker, eller ønsker å utsette rynkene så lenge som mulig, så anbefaler jeg B3, men best sammen med flere næringsstoffer.


B3 bidrar til å gi huden mer glød, og at pigmentflekker blekes som de fleste får mer av etter som alderen skrider frem.

Solskader nyter også godt av B3, eller akne arr.

Porer blir også mindre.


Er en skikkelig ANTI-AGE BOOST for huden, og selvfølgelig aller best når den også tas som tilskudd eller ikke minst legger vekt på maten som har B3 i seg.


Huden består av bl.a ceramider, lipider og fettsyrer som beskytter huden mot negativ ytre påvirkning.

Jo sterkere barrieren er desto bedre holder huden på fuktigheten.

Ceramider som gjør bl.a at hudceller holder seg sammen, gjør også at kollagen produksjonen øker, her bidrar B3 positivt.Jeg er så takknemlig for mine produkter som inneholder B3, både i mitt daglige tilskudd, brukt i 14 år, og mitt vidunderlige serum som kom på markedet i 2022.

Elsker min positive «flushing» når jeg tar min fantastiske morgendrikk, jeg blir rød i ansikt, hals og ofte hele kroppen, magisk, selv om det ser litt »nifst» ut😊Fordi da åpner blodårene seg helt ut i huden og kommer med næringsstoffer, og tar med seg avfallsstoffer, huden får hjelp til kollagen og elastin produksjon m.m, min anti-age «bombe» det er jeg ganske sikker på.


Prikken over i`n er serumet som også inneholder B3 men inneholder mange flere

anti-age råstoffer som er positivt for huden.Jeg er så takknemlig for disse produktene.


Serumet er unikt😊takket være det patenterte nærings stoff konseptet NTC som gjør at det trenger mye dypere ned i huden enn andre serum.

Det har tatt 5 års forskning av noen av verdens fremste innen faget, og selskapet har mottatt pris for serumet.


Les gjerne eget blogginnlegg: unikt anti-age hud serum om du ønsker mer informasjon.


Håper du ble inspirert til å teste ut produktene som i alle fall jeg aldri kommer til å slutte med😊

Jeg er nå 72» unge år» og fornøyd med min hud, og det takker jeg ikke minst min energi drikk med B3 vitamin pluss andre råvarer som jeg har tatt hver morgen i 14 år.Husk du fortjener det beste, ikke vent for lenge med å komme i gang er min anbefaling😊

Gleder meg til å hjelpe deg, ikke nøl med å ta uforpliktende kontakt, enklest på messenger.

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page