top of page
  • Forfatterens bildeLiv Håker

Huden er sanseorganet til tarmen din

Anti-age vitaminet både til innsiden og utsiden😊I verden i dag brukes anti-age produkter og behandlinger for ufattelige beløp.

Heldigvis er mange også bevist effekten at innsiden må også tas med i betraktning, via spise næringsrik mat ikke bare «fastfood» og ultra prosessert mat som er faktisk inneholder mye kalorier!


Tenk at røyking skader spesielt de tynneste blodårene som er ytterst i huden.

Dersom en som røyker ønsker plastisk kirurgi, de får jo dessverre lettere rynker og mange ønsker derfor den hjelpen, da er det ikke anbefalt, fordi når du strekker huden under operasjonen så kan huden «dø» fordi blodsirkulasjonen er så ødelagt ute i hudlaget.


Mitt favoritt anti-age produkt er et unikt B- vitamin tilskudd.

Har mange😊 men dette er nr1😊Årsaken til den høye kvaliteten er at det har et patentert næringsopptak fordi råstoffene er allerede brutt ned til mindre bestanddeler slik at opptaket er maksimalt, kontra for eksempel piller.

Det blandes i vann og smaker nydelig, og er du heldig får du flushing.Kathy Perry og Orlando Bloom skaper «flush» hver morgen, og som meg elsker alt det positive som følger med😊


Tilskuddet inneholder blant annet Niacin B3, som skaper flushing.


Flushing hva er så det tenker du?

Når B3 som er vannløselig dvs vitaminet går rett i blodet, kontra fettløselige vitaminer som må innom tynntarmen først og blir transportert via fettceller til blodet, og dette går jo da langsommere, men kan med fordel lagres kontra vannløselige som skilles raskere ut, vi trenger begge typer.B3 Niacin har den egenskapen at den positivt utvider blodårene slik at en varmefølelse oppstår og huden blir rød, = flushing, ligner på å være solbrent 😊dette er helt ufarlig.

Varer som regel ca 10-20 miniutter.

Da renses blodårene og tar med avfallsstoffer, og positivt bringer med seg næringsstoffer.

Siden B3 er vannløselig så anbefales et daglig inntak både via mat og tilskudd.


En kjempeviktig anti-age effekt foregår på cellenivået inni kroppen.

Niacin omdannes til NAD+ et molekyl som lever i cellene våre og er superviktig forgod helse og anti-age prosessene i kroppen både inni og utenpå.

Studier viser at når vi blir «godt voksen» som jeg liker å kalle meg😊 minsker B3 og NAD+ betraktelig som fører til celledød, pluss at cellene mister gradvis evnen til å dele seg.NAD+ reparerer skadet DNA = arvestoffet vårt.


NAD+ som er dannet fra B3 vitaminet er også kjempeviktig for huden vår, det øker nivåene av sunne lipider=fettstoffer som ceramider og de hjelper å binde sammen cellene våre.

Dette skaper et beskyttende lag som «låser» inne fuktigheten, og derved

«fyller ut» huden positivt, =anti rynke.

Ikke minst positiv for tørr hud, men også en barriere mot virus, dårlige bakterier og andre «ytre påkjenninger» som solskader og forurensning.


Niacin B3 hjelper å «booste» kollagen og elastin produksjonen, pluss har en viktig antioksidant effekt.

For mange frie radikaler ødelegger cellestrukturen, og rynker oppstår☹


Niacin B3 hjelper å danne friske hudceller, godt å vite😊

Viktig også for evnen til å detoxe.Niacin gjør mange livsviktige positive ting for kroppen som jeg ikke kommer inn på her.

Men vil nevne også at den er med å omdanne maten vi spiser til energi, dette er jo super viktig i dagens travle samfunn.


Jeg vil i alle fall ikke ha en dag uten B3 niacin når jeg vet hvor viktig den er.


Ta kontakt om du vil du vite mer om mitt unike tilskudd som inneholder alle B vitaminene, pluss et naturlig koffein som også gir herlig energi

.

Jeg har selv brukt produktet i snart 14 år og er 100 % sikker på at det har vært med på å gi meg god helse og fortsatt pen hud 😉til tross for «godt voksen»Håper din nysgjerrighet ble vekket, men ikke minst at du også ønsker å bruke dette unike produktet, hører i så fall fra deg😊

I januar ble det lansert et serum med B3 vitamin m.m som jeg selvfølgelig også elsker, så takknemlig for å ha disse produktene i livet mitt.

Takknemlig for at du har lest helt hit😊 ønsker deg en nydelig dag.

89 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page