top of page
  • Forfatterens bildeLiv Håker

Enkel hjelp til mer basisk kropp

VISSTE DU AT FØRSTE STEG TIL GOD HELSE ER EN BASISK KROPP?Hvordan kan vi hjelpe kroppen å bli mer basisk?

Jo det er via mat og drikke, viktig også med basisk mineral tilskudd, og ikke minst stressmestring.Fra 30 års alderen reduseres evnen til å regulere syre-base balansen.

Vi blir dessverre surere i kroppen jo eldre vi blir. ☹


Dersom kroppen er sur over lengre tid, må den «stjele» av kroppens basiske mineraler som er bl.a kalsium dette kan bidra til benskjørhet.

Basiske mineraler er: Kalium, sink, natrium, og kalsium.


Fordi maten ikke er så mettet med basiske mineraler lengre pga sprøytemidler og kunst gjødsel, trenger vi i tillegg gode tilskudd.

Det hevdes 50% mindre mineraler og vitaminer i maten kontra for 50 år siden, betenkelig synes jeg!Faktisk dype åndedrag og mosjon som ikke «sliter» deg ut er med på å regulere syre-base balansen i kroppen.


Når kroppen er sur får vi lettere væske ansamlinger, årsaken er at for å beskytte vevet så tynnes syren ut med vann.

Min erfaring er at har jeg hatt en helg med "utskeielser" med god samvittighet, og ikke har tatt min basiske drikk:( så skal jeg love deg jeg skiller positivt ut mye vann neste døgnet, et godt tegn på at tilskuddet virker.


Når kroppen får hjelp til å bli mer basisk vil dette bidra til færre cellulitter, vektreduksjon, bedre fordøyelse, bedre søvn, og mer glød i huden😊Jeg er så takknemlig for mitt patenterte tilskudd som gir meg de basiske mineralene kroppen trenger ikke minst til forebyggende helse.Dette tilskuddet er unikt fordi patenten er at næringsstoffene er omdannet allerede slik at de tas mye raskere og effektivt opp, og at kroppen kjenner de igjen som «mat», slik at opptaket er opptil 98 %, kontra piller som kanskje kun er 40 % opptak.Visste du at opptaket av mineraler er best om natten?

Derfor anbefaler vi vårt produkt som en velsmakende kveldsdrikk.

Utallige mennesker sover så mye bedre når de inntar denne basiske drikken.Men noen blir litt urolig i starten fordi kroppen er sur, da anbefales det å innta drikken tidlig på kvelden.


Har du mistanke om at du er for sur, og har lyst å bruke et produkt som virkelig holder hva det lover? er jeg her for deg.


Håper du har forstått hvor viktig det er for din helse og hjelpe kroppen å bli mer basisk😊
Si fra om du ønsker min hjelp til å endre ditt kosthold, eller ønsker å vite mer om det unike tilskuddet som gir raskt opptak av mineralene, slik at du får raskere resultater.

Send meg en messenger eller mail til liv_haakerhotmail.comØnsker deg en nydelig dag😊

257 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page