top of page
  • Forfatterens bildeLiv Håker

Hvor mange porsjoner frukt og grønt spiser du daglig?

Oppdatert: 31. aug. 2022

Tør du å være ærlig på hvor mange porsjoner frukt og grønt du får i deg daglig?

De fleste får knapt 2 porsjoner, ung som gammel!


Ny forskning viser vi bør ha 8 porsjoner dgl for å ha god helse, men det blir mye fruktsukker i så fall!

Næringsdrikker:

Jeg vil nå lære deg en rask effektiv metode som øker inntaket, ditt kan sammenlignes i pris med å kjøpe seg en daglig god kopp kaffe på kafe, er ikke det fantastisk😊


Her ser du 2 glass med velsmakende drikke hvor jeg får næringsstoffer fra ca 1 og ½ kg frukt og grønnsaker. Næringsstoffene er brutt ned til enklere deler som er lettere for fordøyelsen og ta opp, og store deler av konseptet er patentert som gjør det helt unikt.

Dette er unikt.

I tillegg har de pakket inn fettløselige vitaminer i vanndråper som gjør at de blir mye raskere tatt opp av cellene våre, ingen har noe tilsvarende.Mineralene.

Mineralene som er ioniserte= de frigjøres i noen minutter slik at de raskere tas opp av cellene, en deilig kveldsdrikk som bidrar til bedre søvn og hjelpe kroppen å bli med å bli mer positivt basisk, som er bidrar forebyggende til god helse.

Dette er også unikt fordi de er de eneste på markedet som har det.

Naturlige råvarer.

Inneholder kun og jeg gjentar kun naturlig sukker som finnes opprinnelig i råvarene, pluss de har fjernet en god del av sukkeret, og erstattet det med naturlig stevia som ikke påvirker blodsukkeret, men smaker kjempegodt likevel.

Du får kun karbohydrater på lik linje som ¾ eple.

Veldedighet.

Jeg elsker også at deler av fortjenesten for hvert produkt går til veldedighet til å hjelpe barn i nød😊Jeg har brukt de selv, pluss også til mange av mine pasienter siden 2012, og jeg kommer aldri til å slutte.

Jeg vet at de gir meg masse positivt for å ha det bra i livet, og faktisk også penere hud😊 setter pris på det når en har blitt så voksen som "snart 72 «unge år».

Tenk for et lite beløp pr dag kan du få mer energi, føle deg bedre, og de aller fleste får bedre søvn også, hva synes du om det?

Håper du ble fristet og vil vite mer😊


Ta kontakt på messenger eller mail:

liv_haaker@hotmail.com

Ønsker deg en nydelig dag.81 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page