top of page
  • Forfatterens bildeLiv Håker

Føler du for en rask detox etter sommeren?

14 DAGERS «RASK Å TILBEREDE SKREDDERSYDD DETOX KUR TIL DEG.


Trenger vi egentlig å hjelpe kroppen å av giftes, mange hevder det er bare tull.Det er jeg helt uenig i, og grunnen er at i dag er det dessverre store mangler på vitaminer, mineraler og aminosyrer hos mange mennesker pga dårlig kosthold med lite «levende» mat som frukt og grønt, som gjør at kroppen ikke har den hjelpen den trenger for at dette skal skje.Ved å gjennomføre en kur, gjerne 4 ganger i året så vil du forbedre denne prosessen.


Denne kuren er super enkel å følge, i løpet av 1 minutt har du en ferdig drikke, er kun et pulver du rører ut i vann med en teskje, ingen smoothie eller juice maskin som må vaskes opp😊


Drikken inntas på tom mage om morgenen, gir heldigvis ingen negativ urolig mage som gjør at du ikke rekker bussen😊Drikken er en kombinasjon av høykvalitet næringsstoffer hvor alle ingrediensene jobber positivt sammen for bedre virkning.


I tillegg et patentert næringsstoffs opptak som gjør at virkestoffene tas direkte opp til blodet.


Noen av næringsstoffene kommer fra:

Brokkoli, artisjokk, ramsløk, mariatistel, ingefær, spirulina, chlorella,

gurkemeje, hvor curcumin som er virkestoffet i gurkemeje har 40x høyere opptak pga det patenterte nærings transport konseptet.Leveren er et av de travleste organer i kroppen, er som en motorbane hvor blodet «rusher» igjennom.

Blodet sendes direkte til hjertet, tenk hvor viktig det er at blodet er rent før det går inn i hjertekamrene!Når det blir mye avfallsstoffer som nyrer, avføring, svette, lymfe etc ikke klarer å rense ut, lagres det spesielt i fettvevet.


Når en går ned i vekt, vil i alle fall jeg anbefale en utrensnings kur.


Ble du nysgjerrig og vil vite mer, eller fikk lyst å bestille denne super detox kuren, send meg en messenger eller mail: liv_haakerhotmail.com


Vær snill med kroppen din det fortjener den, og ikke minst vil du ha overskudd til nyte livet lenger😊Ønsker deg en nydelig dag.


69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page